Kirkrak - Kunstkrakers in de stad

Festivalcentrum De Biekorf

Zin om voor, na of tussen enkele KRIKRAK-activiteiten door iets te drinken, te eten of te spelen? Bezoek dan het festivalcentrum De Biekorf in de Sint-Jakobsstraat 8 met extra gratis spelplezier!

Ontmoet er de ROBOTS van Tuning People. Trek je even terug in de leeshoek van Hoofdbibliotheek Biekorf. Speel er maar op los met de spelletjes van Speel-o-theek De Piepbal. Zet je eigen kunstige kriebels op onze grote festivaltekening. Ontdek de coolste apps in het App-lab of stap binnen in het atelier.

Samen met BAZART, dé jeugdbeweging waar je speelt met kunst en cultuur, en studenten van de lerarenopleiding kan je er heerlijk creatief aan de slag. Met Eco-fab-lab Brugge maak je coole eco spullen aan de hand van upcycling.

Als je grote honger hebt, mag je je eigen picknick meenemen. Ouders met baby’tjes kunnen terecht in het luier- en borstvoedingshoekje van het Expertisecentrum Kraamzorg De Wieg.

Iedereen welkom dus!

 

Praktische info

Festivalcentrum, Sint-Jakobsstraat 8
Festivalcentrum open vanaf 12.00
Tickets te koop van 12.00 tot 17.30
Doorlopend activiteiten van 13.30 tot 17.30

 

Met dank aan

De Wieg, Eco-fab-lab Brugge, BAZART, Jeugdfilmfestival en Openbare Bibliotheek Brugge voor hun gratis medewerking en aan Cultuurcentrum Brugge voor het gratis ter beschikking stellen van De Biekorf.